Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.04.2008 22:03 - Кратък наръчник за жени
Автор: totenlicht Категория: Лични дневници   
Прочетен: 33678 Коментари: 121 Гласове:
0

Последна промяна: 09.04.2008 15:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

в последно време установих, че много жени, зарязани от Алтруистично Настроените си Мъже сме се навъдили.
ми така ще, като не знаете основните правила!
за това, в пристъп на добра воля (и след като ми отвориха очите къде ние, с всички споделящи съдбата ми жени, сме сбъркали), аз правя опит да разпространя мъдростта.

1. Всяка уважаваща себе си жена, трябва да се стреми към интеграция в социото.
- когато един Алтруистично Настроен Мъж реши (съвсем по самарянски) да спаси невежите и нещастни жени от самотното им изолирано съществуване, да ги интегрира в обществото и да ги направи достойни негови servant-и, то той проявява изключително благоволение. жената (бидейки едно съвсем нисше същество по принцип), трябва да осъзнае навреме късмета си и да се държи подобаващо.

2. Всяка жена, благословена с вниманието на Алтруистично Настроен Мъж, трябва да се държи подобаващо в обкръжението му.
а това означава: 
- да работи - изключително важно е жената да осигурява материалната стабилност на семейството. все пак Мъжът не може да хаби времето си за глупости като работа, вместо да излезе на по бира с приятели примерно.
- да готви - драги жени, важно е всяко едно от минимум 15-те ястия, които сте сготвила да бъде едно от най-любимите на вашия Мъж. съвсем неприлично е да не се съобразявате с Неговия вкус, пък и това би могло да доведе до неприятни резултати. освен това готвенето е творчески процес, който не би могъл да бъде извършван без необходимото облекло. след обстойни проучвания за такъв тип облекло се приема прозрачното боди, силиконовите чорапи и камериерската престилчица (както и някои други вариации, но без да се бяга от основната идея).
- да чисти, пере и глади - тези прозаични дейности трябва да се извършват тайно (най-добре в някой квантов джоб или паралелна вселена) и така че да не бъдат забелязани по никакъв начин от Мъжа.
- да проявява разбиране в различни ситуации - ако вашият Алтруистично Настроен Мъж реши да доведе приятели на по бира в къщи, то вие трябва да се придържате строго към начина на държание, определен от Правите и Акуратни Предписания на Мъжа. а ако случайно реши, че би се чувствал добре да се прибера с някоя друга девойка, то вие трябва да сте готови да изтичате до най-близката аптека за презервативи, да предложите на девойчето бира, чипс, ядки, торта, ядене или каквото вашият Мъж каже, че е необходимо. след това тактично да се оттеглите в кухнята (или килера) и да чакате следващи инструкции.
- да не защитава или отстоява по някакъв начин мизерното си съществуване - никоя жена, кандидат-servant няма право да наранява достойнството и егото на Мъжа, оправдавайки се. тя е длъжна внаги да върши всичко в перфектен синхрон с гореспоменатите Прави и Акуратни Предписания на Мъжа иначе рискува да бъде обявена за зла, революционно настроена кучка и да бъде изгонена от Рая.. пардон Социото.
- жената, кандидат-servant, трябва да притежава определени обноски, изразяващи се в навременно вмъкване на ласкави комплименти по отношение на всичките, неизброими положителни качества на Мъжа, като основното е мъжествеността Му. тя задължително трябва постоянно да възхвалява размера и плътността на най-ценното съкровище на Алтруистично Настроения Мъж, дори да го обожествява, да му се кланя, да пее химни. липсата на достатъчно интелегентен подход то тази точка води до низвергване на провалилия се servant и търсене на нов, по-разумен такъв, който да притежава поне средностатистическа култура по тези важни въпроси.
- да изглежда представително или скромно (според указанията на Алтруистично Настроения Мъж), когато това се налага - важно е за всяка една жена, кандидат-servant да разбере тънките нюанси в желанията на своя Мъж, които понякога дори той самият не осъзнава. според мъдрите съвети на спомоществователи на този Наръчник това се постига с рефлекторни огледала, стелт технология и евентуално генна модификация от типа Хамелеон.

3. Никога и при никакви условия да не противоречи, да не изразява собствено мнение, да не показва познания по-задълбочени от тези на Мъжа.
- най-важното за добрият  servant е да си знае мястото, да не забравя положението си в социото и на кого го дължи. дори и да притежава някакви познания в даденит области, то те в никакъв случай не трябва да са по-обширни от тези на Мъжа. ако случайно са такива то те трябва да бъдат моментално забравени, за да се снижат до минимум щетите, които могат да нанесат.

4. Задължително е сексуално желание във всеки един момент
- жената трябва да проява страст независимо от домакинските и служебни проблеми, плачещи деца и други подобни. трябва да предоставя топъл прием в леглото на Алтруистично-Сексуално Настроен Мъж всеки път, когато същият си го помисли. трябва да стои в готовност докато мие прозорци или извършва всяко едно от другите присъщи и задължения. свирката винаги е задължителна увертюра и финал.
уточнение: приема се Мъжът да е в нетрезво съсътояние. не представлява проблем и садистичния подход.

Допълнение: Оплаквания от пострадали Алтруистично Настроени Мъже се приемат на горещите телефони по всяко време на денонощието. осигуряваме защита по програмата за закрила на Алтруистично Настроени Мъже, а виновните servant-и се наказват съобразно и с цялата строгост на Устава!

Пояснение: за неразбралите жени. Социото се състои само и единствено от Мъже. никоя жена никога не би могла да бъде достойна да е нещо повече от servant в него, като да бъде назначена на такава длъжност трябва да е цел и стимул в живота и.

и така, това е в общи линии най-важното. 
всякакъв друг пълнеж не трябва по никакъв начин да се отклонява от общата идея.
правилата изглеждат прости. правилата СА прости. 
така че оправданията за неуспехите в интеграцията и социализацията са безсмислени.



Тагове:   наръчник,


Гласувай:
0



Следващ постинг

1. krissstina - оле,
08.04.2008 22:15
няма да пиша дълъг коментар...бързам да се захващам за работа...по наръчник в момента гладя чорапи и варя джолан...няма да се отклонявам,строго ще изпълнявам! Поздрави :):):)
П.П.Страхотен пост!!!
цитирай
2. totenlicht - Крис,
08.04.2008 22:17
и да спазваш правилата.. готви се за следващия Алтруистично Настроен Мъж.
с добре излъскани обувчици да го изриташ в задника:)
цитирай
3. krissstina - хаха
08.04.2008 22:29
така ще е Бо,не се съмнявам...и да добавя
4.Заддължително сексуално желание във всеки един момент,проява на страст независимо от домакинските проблеми и плачещи деца,топъл прием в леглото на Алтруистично-Сексуално Настроен Мъж всеки път,когато си го помисли...а женичката да стои в изправност и докато мие прозорци...Приема се Мъжът да е в нетрезво съсътояние,не представлява проблем и садистичния подход...
цитирай
4. totenlicht - ха ха ха..
08.04.2008 22:34
ще го добавя още сега. както ще добавям и всеки един коментар, допълващ темата:)))
цитирай
5. dexter - ухааа
08.04.2008 22:35
от този пост лъха семеен уют и топла задушевна обстановка... май се размечтах и аз за подобна половинка. Някой знае ли от къде мога да си взема една такава?
цитирай
6. totenlicht - dexter
08.04.2008 22:40
ей ме на в цялата ми прелест.
но нали ме знаеш - имам Изисквания - голф 3ка (или Ауди А6), пернишка регистрация и т.н.
цитирай
7. krissstina - dexter, аз разполагам с няколко ...
08.04.2008 22:42
dexter,аз разполагам с няколко бройки такива жени в наличност,вярно втора употреба,с леки ментални повреди вследствие поява на "подходящ"Алтруистично Настроен Мъж,но вярвам не си тесногръд...имаме ли сделка?
хихихи
цитирай
8. krotalka - Изпълни ми душата,
08.04.2008 22:44
така добре разбираш мъжете хихихи. Да знаеш тук ще ти излезе късмета, сега ще ти налетят!!!
цитирай
9. totenlicht - krotalka
08.04.2008 22:48
ми аз съм само неуспял servant.
Алтруистично Настроеният ми Мъж се отказа от мен, явно бях безнадежден случай..
та се съмнявам да налитат особено. :)
цитирай
10. cocolina - направо мъж в пола...
08.04.2008 22:49
толкова добри познания относно мъжкия пол...направо паднах:) Много добре си се справила с дисекцията:)
цитирай
11. tajol1nka - :)))))))))))))))
08.04.2008 22:50
Oplakvaniq ot postradali "altruisti4no nastroeni muje" se priemat po vsqko vreme na denono6tieto,a vinovnite servant-i se nakazvat suobrazno ustava!...pozdravi,smqh se mnogo
цитирай
12. totenlicht - cocolina
08.04.2008 22:53
това си е реален случай да ти кажа..
то опита и обучението си казват думата:))
цитирай
13. cocolina - във всеки случай....
08.04.2008 22:54
хич не е смешно....
цитирай
14. totenlicht - tajol1nka
08.04.2008 22:54
харесва ми това допълнение. заслужили са си го, горките те..
и въобще.. защо никой не съчувства на Мъжете (особено на Алтруистично Настроените такива) за това, което им се налага да понасят?!?
:)
цитирай
15. krissstina - аз съчувствам. . . момент да избърша ...
08.04.2008 22:58
аз съчувствам...момент да избърша сълзичките...
цитирай
16. totenlicht - така и
08.04.2008 23:02
трябва, Крис.
само се чудя дали не трябва да добавя онова за злите жени? и достойнството на това да бъдеш сървант на едни такива Мъже?
цитирай
17. krissstina - ооо...
08.04.2008 23:06
важно е,Бо,за злите ние трябва да се каже и една дума...аз бърша сълзи още...от смях:)
цитирай
18. krissstina - допълнението си го бива...:)
08.04.2008 23:19
допълнението си го бива...:)
цитирай
19. krotalka - А бе къде са мъжете?
08.04.2008 23:22
Освен dexter никой друг мъж не си казва мнението. Страх ли гие що ли...? Нали за тяхно "добро" си написала този постинг, що не смеят да си кажат мнението?
цитирай
20. krissstina - ами. . . да, къде са мъжете???Хайде ...
08.04.2008 23:26
ами...да,къде са мъжете???Хайде де!!!
цитирай
21. totenlicht - krotalka
08.04.2008 23:28
те са впечатлени може би от моята мъдрота:)
и обмислят с какво да ме забият.
цитирай
22. krissstina - от retsboc посредством krissstina:
08.04.2008 23:30
аз имам един мъж-блогър над главата си...но той каза,цитирам:"момичета...има мач!"достатъчно красноречиво...:)
цитирай
23. dexter - ехеее
08.04.2008 23:34
6. и 7., разкъсахте ме.. една по една или ще си направя кастинг и ще поканя Фънки в журито!
цитирай
24. totenlicht - Декс,
08.04.2008 23:35
кой е Фънки?
ако не влиза в графата на горните мъже - не може да играе!
цитирай
25. tajol1nka - :)))))))))))))))
08.04.2008 23:37
za6to li si mislq ,4e znam koie i sledovatelno nikak ne se o4udvam...samo se pitam ti za6to visi6 po blogovete i pi6e6 vmesto da tur4i6 s rakiq,salata i legen s voda-da mu mie6 krakata i da pie6 vodata!(6eguvam se estestveno-pozdravi na retsboc)
цитирай
26. krissstina - Декс,
08.04.2008 23:37
няма страшно,намалям цената,дай по същество,ще се пазарим ли?Хихихи
цитирай
27. dexter - хм..
08.04.2008 23:38
тотенлихт... той трудно влиза по принцип... ама майка му може да ни дърпа ушите, ако не го вземем да играе с нас.. като гледам той какъв е... представям си тя какви шамари има...
цитирай
28. dexter - криссстина
08.04.2008 23:39
вкарай оферта, да чуя цената и може да купя една или повече ..
цитирай
29. totenlicht - tajol1nka, не рзабра ли? ние сме ...
08.04.2008 23:41
tajol1nka, не рзабра ли? ние сме Неуспешен Опит.
отпаднахме от Социото, та за това сега Крис се пазари тука.. дано ни се отвори парашута :)
Декс, аз пак не го разпознах тоя.. извинете..
цитирай
30. krissstina - Декс,
08.04.2008 23:45
като истински търговец искам да знам каква е целевата ти група:дай критерии и желания,а аз като отявлена Жена ще се съобразя и ще сведа избора до 3 максимум,за да те олесня...цената...мх,ще я обсъдим след малко
цитирай
31. tajol1nka - totenlicht, az ne poznavam jena, ...
08.04.2008 23:46
totenlicht,az ne poznavam jena,koqto da e Uspe6en opit v tva otno6enie!I nai-iskreno se nadqvam da ne se rodi takava!a puk vie s ki6o ne se davaite evtino,vse pak tq dobre se spravq6e do edno vreme...s misiqta na servent :)
цитирай
32. totenlicht - tajol1nka
08.04.2008 23:47
ха ха ха.. да и двете установихме, че въпреки безнадежността си сме имали добър Потенциал в тая работа:))
цитирай
33. krissstina - Ало,лилавата....
08.04.2008 23:48
Тъжолинке,не издавай от кухнята информация,разваляш сделката,освен това и теб мога да те продам,а и да мамка му...бях адски добра в прането на чорапи!!!!:):):)
цитирай
34. tajol1nka - :)
08.04.2008 23:54
vij sega,ki6,vsqka servant-ka si ima tqsna specialnost-edna 4orapi,druga mandji,treta svirki,puk ima i takiva deto ssa 3v1 i pak Ni izhvurlqt rano ili kusno.No trqbva da se znae krissstina prodava mnogo ka4estvena stoka-az moga da garantiram....iskam samo 10% ki6o posle(6te se razberem dopulnitelno xiixi)
цитирай
35. dexter - krissstina
08.04.2008 23:54
сега изрових един стар пост от тавана... май ще мине вместо описание: http://dexter.blog.bg/viewpost.php?id=100179
цитирай
36. krissstina - Ха,
08.04.2008 23:57
имаш ги Тъжолинке,и 15 може щот та обичам и си ми приятелка:):):)а,прането или готвенето заднължително върви със способносъ за добри свирки по всяко време...Той няма да те прибере да му готвиш,ако не правиш хубави свирки:):):)
цитирай
37. krissstina - декс,
09.04.2008 00:00
ще го актуализираме ли,това влиза в правата ти на купувач :)
цитирай
38. totenlicht - по въпроса
09.04.2008 00:01
със свирките dexter си го е казал човека:
http://dexter.blog.bg/viewpost.php?id=171344
така де..
обаче разбрах, че мусаката е много важна в готварското изкуство, щото иначе лусно може да те заменят и с бобър.
цитирай
39. krotalka - Ле ле каква седянка се е заформила,
09.04.2008 00:02
Аз прескочих за малко да налея ракийка и да сложа мезенце а тук толкова нови коментари. Значи мъжете гледат мач така ли е?
Един стар виц.
Оженил се един мъж, а жена му все спи и нищо не върши.
Пита го майка му - Сине що тая твойта все спи?
- А то когато е трябвало тя е гледала, ама аз съм спал. Хак мие! отвръща сина.
цитирай
40. retsboc - 4:2
09.04.2008 00:09
4:2, 4:2... Ливърпул биха 4:2...
Аааа... друга тема... простете
цитирай
41. krissstina - не си извинен,амаха!!!:):):)
09.04.2008 00:22
не си извинен,амаха!!!:):):)
цитирай
42. gothic - Момичета....
09.04.2008 01:20
Момичета....
цитирай
43. radost4e - :)
09.04.2008 08:20
Ох че ме разсмя за добро утро. Много добре си описала длъжностната характеристика на сървънта :)))
цитирай
44. анонимен - Viki
09.04.2008 08:58
Хи,хи...горките мъжленца...Сега в интеренет епълно със сайтове за запознанства.И "горките"си въобразяват,че като звъннат на някоя"загоряла","зарязана",веднага ще им легне в леглото.хем без пари,хем ще им бърше сополите,хем ще им готви "алтруистично"...Въобразяват си,че много е лесно да си намерят поредната "сървърнт"...
Истината е,че пробвах да се запозная с няколко "мъжкари" от Елмаз.Честно-на външен вид,добре изглеждащи,с добри професии-разведени.Разведени заради млади любовници,които после ги зарязали.Не искали да бъдат поредната "сървърнт"-така не получават парички.Но при опит да се сближа,се оказва,че не са си взели поуки-пак търсят поредната "сървърнт", пък и се оказват гола вода в секса.Просто тези "сървърнт" са им напомнали самочувствието им,за да ги доят...Хи,хи...По-евтино ще им е да си вземат надувна кукла....
Мили момичета!не се давайте!Жените можем всичко!А за секса -пълно е млади мъже,които без пари искат да ги "обучаваме".С мъжките камънипо техните глави.Предпочитам млад мъж за малко секс и после го изритвам.Да не ми хърка,да не му пера чорапите и гащите.Да не готвя-той си ме води на ресторант,ако иска да е с мен....Ха,ха.....Регистрийте се в Елмаз.ком-там е пълно с жалки мъже....и млади,готови на всичко...
цитирай
45. totenlicht - retsboc
09.04.2008 09:32
простете, ама вие от Алтруистично Настроените ли сте? щото иначе по таз тема не може.. :)
цитирай
46. depressed - @ totenlicht
09.04.2008 09:37
Свали си очилата на омразата и опитай пак да разбереш мъжете.
цитирай
47. retsboc - :)
09.04.2008 09:43
Реших да вкарам малко разнообразие и да кажа на хората как е свършил мача :)
И сега като прочетох мнението на Viki останах с пръст в уста...
Даа... само ще чета!
цитирай
48. анонимен - Остави ги на мира!
09.04.2008 09:44
Горките те недоебани!
цитирай
49. totenlicht - depressed, адски подходящо си се ...
09.04.2008 09:48
depressed, адски подходящо си се изказал/а предвид ника :))))
анонимен 48 - ти по-добре ли се представяш, че така категорично отсичаш? вместо да помогнеш приятелски с .. рамо.. аман от критици без чувство за хумор.

retsboc, нима ще се оставиш трудностите да е сломят?!? срамота! и ще се откажеш толкова бързо?!?
тцъ тцъ тцъ.. :)
цитирай
50. анонимен - sapruga
09.04.2008 09:52
E, chak na takav tezhak sluchai ne sam popadala ama v obshti linii si e taka. Samo edno neshto e zabraveno. Che vaprosnata zhena osven vsichko drugo tribva da e i palno kopie na maika mu! Da gotvi tochno kato neia, da stoi neotlachno do nego kogato ne dai Bozhe, vapsoniat mazh e bolen, da go oteshava i da mu povtaria, che e nai-dobriat pone 1000 na den i vseki pat kogato gorkiat e imal spor sas shefa... be takiva raboti.
цитирай
51. анонимен - Viki
09.04.2008 09:58
Към 48-"недоебани"???.Може,ако са от някой некадърен като теб
цитирай
52. retsboc - totenlicht,
09.04.2008 10:01
не, не се предавам лесно... никак даже. Просто не виждам какво мога да добавя като коментар по въпроса... И затова казах 4:2... (Хм... 4:2... 42, според "Пътеводител на глактическия стопаджия" това е смисъла на живота... 42)
цитирай
53. totenlicht - retsboc
09.04.2008 10:08
отговора ясно, ама въпроса, драги, въпроса какъв е?:)
цитирай
54. анонимен - мерси, мерсииии балсам за накълцаната ми от зарезване душа
09.04.2008 10:30
но си публикувала само 50% от устава

другите 50% естесвено са точки, които са абсолютно противоположни на вече чудесно описаните и демек... все си виновна, каквото и да направиш... кат в баснята за агнето и вълка!

защото не си просто survant, a slave... именно онази дума .. слива... идва от там, мисля...

в тоз случай - забрави за тъпия устав! и се отдай на свободната любов, а който не те уважава не я заслужава! пък може някой глупчо да го целне Купидон за теб... и естествено и той ще забрави за всякакви устави, а дотогава наслаждавай се на свободната любов.... макар и програмирания в теб устав да те назидава с тъгата и идеята за самотата... децата и тем подобни правила на средностатистическия живот.
цитирай
55. gothic - Забавно и поучително. . . сега оч...
09.04.2008 10:31
Забавно и поучително...сега очаквам и продължението: наръчник за съпрузи на ЕНЖ, демек Егоистично Настроени Жени...:)))
цитирай
56. totenlicht - анонимен 54, като ми остане малко ...
09.04.2008 10:38
анонимен 54, като ми остане малко време ще добавя предложените точки. ама като си толкова краткословна трябва да ги обмсля:))

а иначе - не се оплаквам от липси, забавлявам се на чужд гръб общо взето. пък и няма вечни неща, всички сме преходни. чувствата ни най-вече.
а от глупчовци - мерси:)

gothic, като стана Егоистично Настроени Жени, че и съпруга ще напиша. обещавам. след около 200 години :)
все пак е важно личен опит да се вкара. поне някакъв:))
цитирай
57. bestregards - oops! bez da iskam sum anonimen...
09.04.2008 10:41
еее с една дума забравете уставите!!!

и няма да сте ни сърванти, ни слейвове, ни сливи....

всички са прасетааа... изберете по-симпатичното прасе и дерзайте
цитирай
58. bestregards - който е ходил в казарма ще ме разбере.....
09.04.2008 10:47
там съотношението 50:50 е винаги налице...

винаги си в нарушение на устава...

защоотооо си чеееее-ррр-вееейй!.. миррррно! огъзи се! избръсниии портрета на Христо Ботев, лъснии мии...

цитирай
59. verde - Здрасти, totnlicht,
09.04.2008 10:49
Давам предложение за допълнение в наръчника (може и да се вмъкне в точка 4): сервант-а задължително трябва постоянно да възхвалява размера и плътността на най-ценното съкровище на Алтруистично Настроения Мъж, дори да го обожествява, да му се кланя, да пее химни в чест на божеството. Защото само ако за миг посмее да не обърне подобаващо внимание на "жезъла на мъжественността", ако не твърди всяка минута, че той е най-големия, най-твърдия, най-красивия, наказанието ще бъде възможно най-суровото - низвергване на провалилия се сервант и търсене на нов, по-разумен такъв, който да знае как се хвали "жезъл"!
цитирай
60. totenlicht - bestregards
09.04.2008 10:50
колко си прав.. забравила съм да пиша за нуждата от основни познания по Важни Теми засягащи АНМ (алтруистично настроения мъж) - казарма, футбол и други такива..
цитирай
61. totenlicht - verde
09.04.2008 10:51
:))))))))))))
както е тръгнало много неща ще си оставя за домашно аз:))))
или за обедната почивка:))
мерсии обаче :)
цитирай
62. анонимен - Никола
09.04.2008 11:01
Никога не бях чел нещо по-вярно. Този свят съществуа заради мъжете!
цитирай
63. totenlicht - анонимен 62
09.04.2008 11:10
Крокодилчо, да не вземеш сега преди сватбата и изисквания да извадиш?
ако решиш да се преврнеш в АНМ няма да съм достойна за теб:)))
цитирай
64. gothic - Що да чакаш до тогава? Имаш познания ...
09.04.2008 11:30
Що да чакаш до тогава? Имаш познания по АНМ, значи имаш и по ЕНЖ. Те са си като скачени съдове, нали знаеш?
цитирай
65. totenlicht - gothic, ами..
09.04.2008 11:33
да повторя - аз съм Неуспешен Опит.
т.е. познанията ми са съвсем слаби, защо мислиш иначе добавям разни точки и допълнения?
пък и от гледната точка на съпруг трудно ще пиша.
а иначе физиката е хубаво нещо.
цитирай
66. gothic - Хубаво, ама скучно. Пък и нещата не ...
09.04.2008 11:37
Хубаво, ама скучно. Пък и нещата не са само черни или само бели, нали? Теб те разбирам, обаче ми се струва, че доста от коментиращите само си чешат езиците, без да са наистина наясно какво имаш пред вид. А на анонимка номер 44 смятам да и предложа, да се регистрира в Елмаз с мъжки профил. Ще й бъде доста по интересно...
цитирай
67. totenlicht - gothic
09.04.2008 11:40
всичко е субективно, дори и хубавото. най-вече то.
а ти наясно ли си какво имам предвид аз?:)
цитирай
68. gothic - Да, пределно наясно съм, принципно ...
09.04.2008 11:45
Да, пределно наясно съм, принципно не коментирам, без да разбера постинга. Не знам дали си чувала стария лаф, че няма нищопо-лесно от това да направиш една жена щастлива. Трудното е и ти да останеш щастлив при това. Ей по тази причина говорех за скачените съдове...:)))
цитирай
69. totenlicht - gothic
09.04.2008 11:52
и как една жена е щастлива?
мислиш ли, че физиката може да бъде отнесена толкова пряко към емоционални отношения?
пък и къде остана така романтичното "щастлив съм щом си щастлива"?
цитирай
70. gothic - Не знам, но за убийството на рома...
09.04.2008 11:55
Не знам, но за убийството на романтиката вина имаме и мъжете, но и жените. Впрочем, искам да прочетеш ето този постинг,

http://viketoriq.blog.bg/viewpost.php?id=168871

както и коментарите към него и пак да си поговориме, става ли? Впрочем, защо не мога да пусна гласче за тебе?
цитирай
71. totenlicht - ха ха, става
09.04.2008 11:56
но дали тази дискусия е точно за тук?
колкото до гласчето - нямам представа.
иначе метафорично - говори, трибуната е и твоя:)

прочетох го. и?
цитирай
72. gothic - да, има връзка. . . иначе за гласчето ...
09.04.2008 12:02
да, има връзка...иначе за гласчето не ти излиза профил. Погледни си в настройките, моля :)))
цитирай
73. totenlicht - по
09.04.2008 12:14
отношение на романтиката..
зависи от възприятията за нея.
пък и не знам, аз не обичам да обощавам в категории.
с изключение на този път, но това е провокирано от един повтарящ се модел, който сам ме полази. дори не съм го търсила :)
а и това е иронично, хумористично описание на случки.
цитирай
74. gothic - Нали ти казах, прекрасно разбрах ...
09.04.2008 12:17
Нали ти казах, прекрасно разбрах иронията и хумора ти. Но някои коментарчета изобщо не бяха в тази гама. та и затова реагирах. Ти определено ми допадаш...
цитирай
75. totenlicht - gothic
09.04.2008 12:18
хе, благодаря :)
с комплименти далече се стига :)))))))
цитирай
76. gothic - Я виж ти...:)
09.04.2008 12:25
Я виж ти...:)
цитирай
77. totenlicht - ketbaloo
09.04.2008 13:03
кое това?
цитирай
78. анонимен - допълнение
09.04.2008 13:19
Пълна безмислица.Опитваш се да бъдеш"оригинална",но не използваш правилните думи и се въртиш в омагьосан кръг.Постарай се повече....
цитирай
79. totenlicht - анонимен 80
09.04.2008 13:27
напиши го ти и се справи по-добре.
винаги съм готова да се уча от талантите. от анонимните такива най-вече.

ketbaloo, кой те кара насила да четеш?
цитирай
80. анонимен - Abs
09.04.2008 13:58
анонимен 80. - интересен и "стойностен", уеко неуспешен опит за критика ... но за сметка на това забавен ;) дерзай, можеш да постигнеш много, търсейки "правилните думи" там, където никой друг не ги иска! Само се надявам да не използваш "неправилни", когато целта е сериозна ... ю кен ду ит! ;)
цитирай
81. totenlicht - Abs
09.04.2008 14:03
жената, знам че съм пропуснала много, дай едно рамо.. ръка, пръстче, лакът, глезенче (каквото имаш под ръка в момента) :))
цитирай
82. kremche - Защо да е безсмислица, №80? Ето, ...
09.04.2008 14:18
Защо да е безсмислица , №80? Ето, сега осъзнавам, че съм тотално неуспешен опит........ Направо ми се отвориха очите!!!!!! Което изобщо не означава че ще тръгна да се превъзпитвам в духа на гореизложените Правила и Ценни Указания. :)
цитирай
83. анонимен - допълнение 2
09.04.2008 14:25
Колко придвидливо.Да,имам талант,че не слушам или....о,боже!да се уча,от такива като теб.
И мъже-не оставайте жените ви да се самозабравят,виждате резултата.....
цитирай
84. анонимен - @ totenlicht
09.04.2008 14:25
бая си изпуснала и ще трябва да почакаш да дойдат момчетата от спедицията да натоварим ТИР-а с доставката. като начало си изпуснала момента с рефлекторните огледала за извън-домашно ползване и особено важният момент с фукането, костюмчето на мажоретка и подкрепата по време на CS,WW и други, а да и масажа на петички и раменца. ама какво ти обяснявам като си Неуспешен Опит Pro 6.0 (сиреч вери адвансед турбо модел) и няма как да вникнеш до край в Теория на съвършения избор и Конспирация за тиган и вазелин ... се ла ви ...
цитирай
85. totenlicht - ха ха ха.. абстракцио..
09.04.2008 14:31
поне малко по-така го давай.. като ме затрупа с тва инфо и дори ме нагруби така безсрамно, понижавайки ме в чин (само) Неуспешен Опит Pro 6.0, поне бъди по хелпфул де:)
имаме още да изясняваме, но предлагам да е на по бира:)
цитирай
86. анонимен - @ анонимен 85
09.04.2008 14:35
Оооо! Схванах!
Оооо! Благодаря!
Оооо! Евала!
К'во се оказва, че проблема не бил в несъвършенството на жените, а в невъзможността на мъжете да държат горепосочените изкъсно?!
Оооо!ДА! Това беше първото мъдро нещо за всичките 85 коментара до момента ;)
цитирай
87. анонимен - на по бира, ама
09.04.2008 14:37
да си носиш моливче с острилка и листчета да записваш, щото гениалността не чука 2 пъти един и същи ... лист...
цитирай
88. totenlicht - ха ха ха
09.04.2008 14:45
чука чука..
зависи дали е мъжка или женска и как се е представил листа. :)и вземи да престанеш да си анонимна, щото подвеждаш така..

kremche, добре дошла в клуба:)

анонимен 85 - за кой точно бог става въпрос?
цитирай
89. kremche - Мерси, мерси :)))) По колко членски ...
09.04.2008 14:47
Мерси, мерси :)))) По колко членски внос ще събираме че да ни стигне за ......... квот трябва де :)))))
цитирай
90. анонимен - @ totenlicht
09.04.2008 14:48
и да знай'ш не съм те нагрубила и не съм те понижила, 'щото може и да е убегнало от крехкото ти съзнанийце, но ти доста добре си се справяше със задачата. това, че отчаяно се опитваш да се замаскираш като Неуспешен опит е само резултат на стремежа на душицата ти да се издигне в очите на себеподобни аутсайдери. Аз само ти направих комплимент и те повиших в звание, за да ти дам подкрепа. Като не я щеш - к'во да те правя... Ако Господарят ти не се беше заплеснал така сега щеше да подтичкваш с екипче на мажуретка около извисяващото му се атлетично тяло и да му държиш бирата и цигарата докат ... (беееп) ...
цитирай
91. анонимен - хахахаха.....анонимен 80,се оказа МЪЖ
09.04.2008 14:49
Е,поне ме позабавлява!!!!.
Sorry....8 е любимото ми число,0....кво да я правиш-съдба.Не бъди"безсрамна" и си я приеми.
цитирай
92. totenlicht - ха ха ха, абс
09.04.2008 15:10
права си и ти.. по-добра от мен нямаше в мусаката, прането и.. и други работи:)
атлетично тяло.. ха ха ха .. мдааааам..
а сега сериозно.. душата ми е покрусена и тъжа. вечна мъка ме налегна, че ми спряха прането, угаждането и .. и другите работи.

анонимен 93, нещо се обърках вече.. много коментари много нещо. аз съм духовно руса, не ми е лесно да мисля.
цитирай
93. анонимен - "аз съм духовно руса,не ми е лесно да мисля"
09.04.2008 15:21
Истината и само истината.
цитирай
94. krissstina - а,не
09.04.2008 15:31
ако обичате Знаменити Анонимен 95,внимателно с изказванията за блондинки...да се отбележи за портокола,че препоръчително качество на кандидатките е да сменят цвета на косата си спрямо настроението на АНМ,ако може и да се изразяват с интелектуални възгласи тип:хи хи,амче нидей тъй,пак кикотене.Колкото по-глупави изглеждате,толкова по-малка опасност представлявате...:)
цитирай
95. gothic - леле, krissstina, ако видиш виц...
09.04.2008 15:39
леле, krissstina, ако видиш вицовете за блондинки дето ги поствам понеделник и петък, сигурно ще ме разчепиш :)))
цитирай
96. анонимен - Abs
09.04.2008 15:47
аз пък искам бира и шкембе с айрянче за разкож! :) колкото повече, толкова повече. :)
цитирай
97. krissstina - Блондинката отвръща
09.04.2008 15:56
хахах,ще се постарая да не ги гледам,gothic...аз съм миролюбив гражданин и естествена блондинка по рождение с чувство за хумор,макар и трудно осезаемо ;):):)
цитирай
98. gothic - еее, Крис! още като пуснах първите, ...
09.04.2008 16:07
еее, Крис! още като пуснах първите, казах- нищо лично! ;)))
цитирай
99. totenlicht - Abs
09.04.2008 16:09
кога и къде?

а вие двамата дето си гукате русо. за Блондинките или добро или нищо :))
цитирай
100. анонимен - Abs
09.04.2008 16:11
Къде - е как къде?! в Пещерата!
Кога - в петък!
Що в петък - щото е като чтврътъка, ама по-убав!
цитирай
101. demoniceye - Моля???
09.04.2008 16:17
Още нещо случайно не е ли задължително?
За мен поне е задължително подобно мислещи индивиди да идат да се застрелят. Задължително. !!! :)))
цитирай
102. gothic - Нищо лошо, нищо лично....
09.04.2008 16:17
Нищо лошо, нищо лично....
цитирай
103. totenlicht - Abs, бива бива, Разумен подход п...
09.04.2008 16:30
Abs, бива бива, Разумен подход прилагаш:)

demoniceye, ей за туй хич няма да те приемат в Социото ще знаеш.. :))))

gothic, айде айде.. що такава дискриминация към чернокосите а? и червенокосите.. пък да не споменаваме Мъжете, че тея два дни много се говори за тях!:)))
цитирай
104. gothic - Кой смее да дискриминира чернок...
09.04.2008 17:19
Кой смее да дискриминира чернокоси? Жената е такава и ако разбере-леле мале!!!
цитирай
105. анонимен - IvnNik -> totenlicht
09.04.2008 22:59
Ама ти май си се объркала в желанието да си секси или cool..
Освен, ако просто не си си заслужила човека до себе си.
Нищо такова няма в отношенията ма мъжете към жените в България. Ako си вярваш на думите - си в изключенията. По-малкия свят.
Или просто не си с човек до себе си, а просто си съжителствате. По социо причини предполагам.. :)
Хората живеят, се любят, се женят...
По подобие! По близък стил - по усет!
Всичко това изключва всякакви слугински и каруцарски помисли.
Абе ти да не си някоя "строга господарка"!?!
Хайде спокойна нощ.

цитирай
106. totenlicht - IvnNik
10.04.2008 09:49
добре, не мога да си обясня..
толкова неразбрано ли се изразявам?
толкова неясни ли са 70% от коментарите по-горе?
айде решете, моля ви се, дали съм феминистична, нищонеразбираща кучка или объркана пикла.
мож ли, щото ще получа поредния синдром на раздвоение на личността :))
цитирай
107. анонимен - 46
11.04.2008 12:33
хм.
когато не си феминистична пикла
си объркана кучка, може би ;-РРР
цитирай
108. totenlicht - анонимен 46
11.04.2008 13:58
умно, но не спасява от шизофренията..
не може. или едното или другото.
ше тропна с краче ако трябва :)
цитирай
109. анонимен - 46
11.04.2008 14:27
с лявото или с дясното?
с коя маска си сега?
бе кво ми говориш!
не може само едното или само другото
няма само черно и няма само бяло /, колкото и да те права слаба черното ;-РР/

нали го знаеш... има там един знак - ин-ян - изобразява един кръг /или един свят, или една вселена - не ме интересува/, разделен с вълнообразна крива на черно и бяло /или тъмно и светло, или добро и лошо, или просветление и изспростяване - пак ми е все тая/, но важното е, че не е само черно или само бяло; нито е чисто черно или чисто бяло /забележи черната точка в бялата сълза или бялата точка в черният зъб/...

а сега разчупи двуполюсния 2D-модел, отвори широко прозореца, вдишай свежия пролетен въздух и погледни пъстрият, шарен N-Dimensional World outside и покани първия простак за който се сетиш на бира
цитирай
110. totenlicht - ами
11.04.2008 14:45
ако се налага и с двете.
и юмруче ще размахам. пък :)
като една истинска кифла:)))

ти пък ще ми кажеш, че няма. амн от сиви хора.
защо не започнеш да мислиш в синьо да речем? или оранжево?
вселенските булшит с ин и ян вече са втръснали. много клиширано.

за прозореца - ако се пребориш с двете лами - колежките ще съм ти много благодарна. щото тука вече се научих да дишам всякакви изпарения..

ти простак ли си и пиеш ли бира?
цитирай
111. анонимен - 46
11.04.2008 16:15
направо на въпроса - да. да!
ама ти до мен ли опря? ;-РРР
цитирай
112. totenlicht - не, но съм авантюристично настр...
11.04.2008 16:21
не, но съм авантюристично настроена.:)

едното да за колежките ли беше? че имат спешна нужда от оправ.. опа.. поправка:)
цитирай
113. анонимен - 64
11.04.2008 16:30
чакай, бе!
да не съм нечий пърсънъл джизъс крайст!
откъде-накъде ме нарочи за спасител ;-РР

с колежките ти ще подходя, както J. Lo със задника си: не е малък - да се оправя сам!

въпросът ти е съставен от две части.
с 'да' или с 'не' трябваше да отговоря, ако бях простак, но не пиех бира ;-РР
цитирай
114. totenlicht - хмм..
11.04.2008 16:33
сложен етичен и философско-екзистенциален проблем..
ама важно ли е, щом си "да" и на двете?
цитирай
115. анонимен - 46
11.04.2008 16:48
ахам... викаш да обсъдим проблемата на по бира ;-РР
става, ама друг път ;-Р
цитирай
116. totenlicht - ха ха ха:)
11.04.2008 16:49
нали? когато тати купи колело? :)
цитирай
117. анонимен - 46
11.04.2008 17:25
е, може и по-скоро...
щот, нали, и аз така!
чаках, чаках, пък пораснах и сам си купих байк, кола...
цитирай
118. totenlicht - анонимен 46
11.04.2008 18:22
я спри да бъдеш анонимен, щото вече си мисля, че не си тоя дето си мисля..
абе по тва време голям мислител ставам..
цитирай
119. анонимен - 46
12.04.2008 04:52
e, по това време - дето голям мислител ставаш,
мен вече ме нямаше - бях излязъл ;-Р
освен тва, отде да знам кво си мислиш! ;-D

...и каква е разликата?
не ме карай сега да се регистрирам.
то все някакво измислено име...

не мога да разбера,
защо всички държат да пренасят реалността тук
и виртуалността - там, навън!
не разбират ли, че от това са всички проблеми!
цитирай
120. анонимен - ЕГАТИ ГЛУПОСТИТЕ!
28.05.2010 16:38
ЕГАТИ ГЛУПОСТИТЕ!
цитирай
121. анонимен - Get massive web traffic and backlinks with best xrumer service
30.01.2012 03:12
Best backlinks and website traffic service - we publish your marketing post up to 100'000 forums worldwide price starting only from $29 Get incredible online web traffic using amazing backlink blast today. We are able post your marketing message up to 100’000 forums around the web, get thousands of backlinks and incredible targeted web traffic in shortest time. Most affordable and most powerful service for web traffic and backlinks in the world!!!! Your post will be published up to 100000 forums worldwide your website or blog will get instant traffic and massive increase in seo rankings just after few days or weeks so your site will get targeted long term traffic from search engines. Order now: <a href=http://xrumerservice.org>backlinks</a>
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: totenlicht
Категория: Лични дневници
Прочетен: 210905
Постинги: 19
Коментари: 337
Гласове: 3640
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930